26/03/20Covid19 - suntem aici pentru tine!

Suntem cu toții împreună in aceeasi situatie. Limitarea răspândirii coronvirusului nu este o sarcina usoara, dar există o singură modalitate de a trece prin asta - și aceasta este împreună. Dinamica situației este considerabilă, iar protecția sănătății este primordială. Echipa CAS CRM a făcut pași importanți pentru a fi aici pentru tine oricând este nevoie.

Pe baza infrastructurii noastre digitale, suntem pe deplin operaționali ca echipă și suntem disponibili pentru dumneavoastră în orice moment. Suportul  tehnic și implementarea proiectelor CRM, noile cereri, precum și alte probleme actuale sunt tratate în mod regulat. Suntem gata și așteptăm să vă ajutăm ca si pana acum, așa că, dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați.

Aveti acces continuu la echipele noastre de vânzări, consultanță și service prin canalele de comunicare obișnuite. Dezvoltarea produselor CAS CRM continuă cu viteză maximă pentru a găsi cele mai bune modalități posibile de a vă sprijini compania cu cele mai intelligente solutii xRM existente.

 

Rămâneți sănătoși, și mai presus de toate pozitivi si încrezători in viitor!