CRM în sectorul
energetic şi de alimentare

Pentru a recunoaşte din timp necesităţile pieţei, întreprinderile din sectorul energetic şi de alimentare trebuie să acţioneze strategic sinergic. Numai atunci când informaţiile se află imediat la dispoziţie, dorinţele clienţilor sunt identificate şi satisfăcute în mod eficient.

Aşteptările dumneavoastră de la un software CRM

  • Sporirea satisfacţiei clienţilor pentru o relaţie de durată cu clienţii şi loialitatea acestora.
  • Stocare centralizată a datelor pentru prelucrarea eficientă a solicitărilor.
  • Transparenţă în ceea ce priveşte datele clienţilor pentru un serviciu pentru clienţi excelent.

Avantajele dumneavoastră cu CRM

Păstrarea centralizată a datelor face posibilă prezentarea datelor clienţilor, informaţiilor tehnice sau datelor de facturare în mod structurat. Datele financiare sau de achiziţie sunt integrate fără efort în software-ul CRM.

Schimbul de date neobstrucţionat constituie un avans în faţa celorlalţi competitori de pe piaţă. Sistemul CRM serveşte întreprinderii ca stocare trans-sectorială a datelor. Cunoştinţele întreprinderii sunt comunicate prin Intranet într-un interval de câteva secunde.

Prestatorii de servicii din domeniul energetic şi de alimentare devin, cu un software CRM, flexibili şi economisesc timp. Toate datele din aplicaţii terţe cum ar fi de ex. din sistemul ERP, sunt interconectate la sistemul CRM prin intermediul interfeţelor. Astfel este eliminată administrarea repetată a datelor.

CAS genesisWorld răspunde în mod cuprinzător cerinţelor speciale ale sectorului dumneavoastră. Soluţia flexibilă de CRM oferă un management al clienţilor şi al informaţiei adresat întregii întreprinderi.

Aflaţi mai multe despre CAS genesisWorld

Consultanţă personală privind produsul

Permiteţi-ne să vă sfătuim personal în funcţie de cerinţele dumneavoastră speciale. Angajaţii noştri vă stau la dispoziţie zilnic, în intervalul orar 8 - 18. Ne puteţi contacta telefonic la +49 721 9638-188 sau prin intermediul formularului de contact. Răspundem cu plăcere solicitării dumneavoastră!