CRM pentru sectorul dumneavoastră

Nimeni nu cunoaşte sectorul dumneavoastră de activitate la fel de bine ca dumneavoastră – nu mulţi cunosc Managementul Relaţiei cu Clienţii (CRM) la fel de bine ca noi! Cu mai mult de 30 de ani de experienţă în domeniul CRM şi în diferite sectoare, ştim ce este important atunci când este vorba despre soluţii speciale.

Soluţii CRM speciale sectoriale


Pentru a satisface nevoile specifice ale sectoarelor, CAS CRM, împreună cu partenerul de dezvoltare itdesign, a dezvoltat următoarele soluţii sectoriale:

CRM pentru firme de consultanţă

CAS Consulting sprijină firmele de consultanţă în abordarea profesională a clienţilor. Consultanţii şi colaboratorii Back-Office sunt asistaţi efectiv prin intermediul software-ului CRM atât în procesul de achiziţie cât şi în cel de planificare a resurselor şi management al proiectului.

CRM pentru producătorii de software şi prestatorii de servicii IT

Cu CAS IT Services întreprinderile de IT beneficiază de o soluţie software special adaptată la necesităţile lor. CAS IT Services sprijină întreprinderile de IT şi prestatorii de servicii IT pe cuprinsul tuturor departamentelor: Începând de la achiziţia cât şi comercializarea software-ului, inclusiv consultanţa pentru clienţi şi proiectarea şi până la suportul post-vânzare.

CRM pentru ingineri

CAS Engineering este soluţia de CRM completă pentru ingineri. Soluţia CRM asistă la dezvoltarea cuprinzătoare a proiectelor, de la realizarea ofertei până la control. Toate procesele de afaceri sunt redate într-un software şi fac astfel posibilă o imagine de 360° asupra clienţilor şi proiectelor.

CRM pentru institute de cercetare şi organizaţii ştiinţifice

CAS Research sprijină institutele de cercetare şi organizaţiile ştiinţifice la dezvoltarea zilnică a proiectelor. Facilitează comunicarea dintre echipele de proiect şi face posibil un transfer de tehnologie rapid. Funcţiile CAS Research permit o planificare şi organizare cuprinzătoare a evenimentelor.

Flexibil şi accesibil - CRM la fel de individual ca şi întreprinderea dumneavoastră

În completarea vastelor funcţii de bază sunt disponibile numeroase extinderi. Indiferent dacă este vorba despre interconectări cu ERP sau interfeţe către software special pentru sectoare - Lumea soluţiilor vă oferă o mare diversitate.