Ce este CRM?

Customer Relationship Management (CRM) reprezintă o strategie care aşează în centru cel mai valoros capital al întreprinderii dumneavoastră: clienţii dumneavoastră.

Utilizaţi capitalul cel mai valoros

În multe întreprinderi zace capital valoros sub formă de cunoştinţe despre clienţi şi experienţe cu clienţii. Pe acesta se bazează ideea de bază a CRM: Aceste cunoştinţe devin transparente şi valorificate în întreprindere.

Recunoaşterea şi îndeplinirea dorinţelor clienţilor

Clienţii loiali cumpără întotdeauna din nou şi vă recomandă mai departe. Iar întreţinerea clienţilor existenţi este mult mai ieftină decât câştigarea de noi clienţi. Utilizaţi acest potenţial şi sporiţi satisfacţia clienţilor

  • comunicare clară şi individuală.
  • serviciu de primă clasă.
  • informaţii competente.
  • îndeplinirea dorinţelor individuale.

CRM este mai mult decât un software

Proiectele CRM constau, în mod simplificat, din două părţi. cea mai mare parte se referă la "regândirea" strategiei care s-a consacrat în întreprindere şi care trebuie să fie reînviată. Partea mai mică o reprezintă tehnologia, adică software-ul CRM care vă sprijină profesional în implementarea managementului pentru clienţi.

Ce vă aduce concret CRM dumneavoastră?

CRM vă sprijină în demersul de a stabili un management profesional al clienţilor în întreprinderea dumneavoastră şi de a orienta toate procesele către cerinţele clienţilor dumneavoastră. CRM conferă transparenţă, eficienţă şi o memorie la nivel de întreprindere, pentru procese de muncă structurate în întreaga întreprindere.

Avantajele aduse de catre CRM firmei dumneavoastră >>