CRM mobil

Consiliere competentă clienți cu CRM mobil pentru viitor

CRM mobil este viitorul pentru consilierea clienților: În special angajații serviciului extern care sunt mult pe drum au acces în orice moment prin terminalele acestora mobile la datele relevante ale clienților din sistemul CRM. Astfel CRM-ul mobil încurajează nu numai productivitatea angajaților ci permite simultan economii de costuri prin intermediul proceselor de business mai eficiente. Și cererile de ofertă ale clienților se pot prelucra mai rapid, ceea ce contribuie la o satisfacție mai mare a clienților. Pentru multe societăți CRM mobil nu mai este de mult un termen al trendului ci o condiție de bază pentru lucrul cu succes, în rețea.

CRM mobil cu posibilități de utilizare cu mult peste standard

Prin intermediul modului mobility utilizatorii au diferite posibilități să acceseze datele clienților și proiectelor indiferent de locație. Astfel aplicații mobile ale CAS genesisWorld pentru CRM mobil oferă mai mult decât funcțiile standard uzuale și sunt adaptate pentru toate terminalele mobile relevante în piață. Seturile de date pot fi atât apelate cât și prelucrate direct în sistem. Astfel se pot apela de exemplu individual din deplasare vizualizări definite ale raporturilor și raporturi - la alegere în formă tabelară (HTML) sau sub formă liber aleasă ca PDF.

Prin intermediul CRM-ului mobil se pot înregistra oricând mobil și raporturi de vizitatori, formulare sau interviuri direct la fața locului sau din deplasare la târguri. Prin intermediul unui acces live la șansele de vânzare se poate informa oricare angajat indiferent de locație în privința stării potențialului de distribuție inclusiv de pozițiile produsului. Și chestionarele se pot utiliza prin intermediul CRM mobil astfel încât o înregistrare structurată a informațiilor este posibilă și în afara birourilor.

CAS genesisWorld avansează cu CRM-ul mobil mai departe

Prin intermediul dezvoltării inovative CAS genesisWorld avansează cu tematica viitorului CRM mobil mai departe: Ca primă Soluție CRM CAS genesisWorld integrează utilizarea gratuită a hărților Open Street Map. Această funcție permite vizualizarea datelor CRM în hărți digitale și căutarea perimetrală astfel încât de exemplu planificarea traseului să fie ușurat pentru programările cu clienții.

Doriți să aflați mai multe despre tematica CRM mobil?