CRM pentru cercetare

În cadrul organizaţiilor de cercetare şi dezvoltare, baza de informaţii şi cunoştinţe joacă rolul central. Sunt necesare structuri de informaţii care să reunească toţi participanţii în procese şi să permită permanent o comunicare neobstrucţionată.

Aşteptările dumneavoastră de la un software CRM

  • O bază de informaţii unitară pentru un management transparent al proiectelor.
  • Prin intermediul bazei centralizate de cunoştinţe, efectele sinergice trebuie să fie valorificate la maxim.
  • Se tinde spre o economie de timp şi costuri, fiind reduse simultan sarcinile administrative.

Avantajele dumneavoastră cu CRM

Un mod de lucru orientat către proiect cu grupe de proiect alternative necesită structuri de informaţii bune. Un software CRM asociază toate programările, întâlnirile sau etapele care aparţin unui proiect. Toţi colaboratorii proiectului beneficiază de o imagine de ansamblu asupra sarcinilor finalizate, aflate în curs de rezolvare sau cele cu scadenţa depăşită.

Deseori munca de proiect este grevată de un efort masiv de gestiune. Coordonarea grupelor de proiect, comunicarea responsabilităţilor şi aderarea la termene necesită un schimb necomplicat. Cu CRM sunt stabilite fluxuri de lucru care sunt transparente pentru toţi participanţii. Sistemul de permitere asigură faptul că fiecare primeşte numai informaţiile asupra cărora are drepturi de acces.

În special în organizaţiile de cercetare factorul costurilor joacă un rol important. Înainte de a se investi trebuie să fie clar faptul că costurile de achiziţie se amortizează rapid. Numeroase proiecte în institutele de cercetare şi dezvoltare indică faptul că timpii de căutare reduşi şi costurile scăzute pentru schimbul de date conduc, zi de zi, la economii semnificative.

Soluţia sectorială flexibilă răspunde în mod cuprinzător cerinţelor institutelor de cercetare şi ale organizaţiilor ştiinţifice. CAS Research face conexiunile vizibile şi gestionează cunoştinţe vaste. Baza o constituie CAS genesisWorld, soluţia CRM premiată multiplu CRM destinată întreprinderilor mici şi mijlocii.

la pagina de produs a CAS Research

Consultanţă personală privind produsul

Permiteţi-ne să vă sfătuim personal în funcţie de cerinţele dumneavoastră speciale. Angajaţii noştri vă stau la dispoziţie zilnic, în intervalul orar 8 - 18. Ne puteţi contacta telefonic la +49 721 9638-188 sau prin intermediul formularului de contact. Răspundem cu plăcere solicitării dumneavoastră!