Evenimente

GoTech WORLD 2019, Romexpo București, România

În perioada 2-3 octombrie, la București, România, va avea loc târgul™® GoTech World, unde  peste 10.000 de profesioniști sunt așteptați să vină la cea mai mare conferință pentru soluții IT și digitale din CEE.

Știm cu toții că transformarea digitală nu mai este o chestiune de „dacă”, ci de „când”. Rolul GoTech World este acela de a accelera acest process și de a-l face mai accesibil atât prin know-how-ul oferit de liderii tehnologici globali în domeniul tehnologiei, cât și de furnizorii de soluții IT și digitale. CAS Software AG  va participa (standul 67) si in acest an impreuna cu alti 6 parteneri certificati. Ce se va întâmpla la stand? Ascultăm opiniile vizitatorilor despre provocari în vâînzări şi marketing, prezentăm funcţionalităţile cheie ale versiunii CAS genesisWorld x11, use case-uri cu impact relevant asupra afaceri, derulam sesiuni demo şi hands on pentru cei care vor să vadă un sistem CRM la lucru.

Directorul de vânzări internaționale al CAS CRM, Mircea Prelipceanu, va susține un o prezentarea „Agenda CRM 2020 - viitorul începe astăzi” pe IT Ops Stage. El va prezenta modul în care CAS CRM vă va ajuta să reduceți complexitatea unei afaceri cotidiene agitate, supraîncărcate cu informații din lumea noastră digitalizată și cum putem simplifica comunicarea digitală pentru a sensibiliza clienții si a dezvolta o afacere în mod durabil.

Vizitați CAS CRM si partenerii nostrii ilocali la standul 69. Mai multe informații pe www.gotech.world


CAS CRM - evenimente

(în engleză)