08/12/236 Motive pentru care antreprenorii inteligenți aleg cloud CRM în 2024

Toată lumea vorbește astăzi despre CRM, indiferent dacă se referă strict la relațiile cu clienții sau la instrumentele informatice care ajută la gestionarea vânzărilor și serviciilor de suport. Vorbitul și cititul despre CRM nu ajută însă afacerile în mod concret, ci doar utilizarea unei astfel de aplicații.


Cloud CRM in 2024Pentru companiile românești mici și micro, care doresc să crească vânzările și să se dezvolte rapid, există o soluție facilă: cloud CRM. Adică o soluție CRM cu abonament, care nu implică nicio cheltuială în avans, permite adăugarea și eliminarea facilă a utilizatorilor și poate fi accesată de pe orice dispozitiv, deoarece nu este instalată local.


Prin urmare, indiferent dacă sunteți un antreprenor interesat de creșterea avansată sau doar unul dintre cei care au fost acceptați în programul Digitalizare IMM, cloud CRM este ceea ce aveți nevoie. Pentru Digitalizare IMM, soluțiile de tip cloud CRM sunt pe lista tehnologiilor eligibile și primesc un scor ridicat la respectarea indicatorilor de digitalizare.

CAS Software oferă clienţilor IMM din România soluția cloud CRM SmartWe, disponibilă prin abonament lunar, cu 3 versiuni (Starter, Team și Premium) și servicii complete de suport, configurare primară și utilizare.

  • Fără implementare, instalare și fără echipamente IT
    Companiile mici nu trebuie să-și facă griji cu implementarea, pentru că un sistem cloud CRM nu are nevoie de implementare. Tot ce aveți nevoie este un cont pe platformă și o conexiune la internet. Apoi, vă autentificați online și îl utilizați. Atât de simplu. Nu trebuie să plătiți pentru hardware, licențe de server, servicii IT și nici nu aveți nevoie de o persoană la IT. Datele sunt importate la început, iar update-urile se fac automat.

  • Acces facil de oriunde și oricând, direct din browser
    Cloud CRM vă oferă acces la sistem de oriunde, din birou, din tren sau dintr-o cafenea și de pe orice dispozitiv - fie că este un desktop, un laptop, un smartphone sau o tabletă. Din nou, tot ce aveți nevoie este internetul. Orice utilizator va fi conectat permanent la CRM și va accesa aceeași bază de date ca oricare dintre colegi. Dacă schimbă laptopul, tot ce are de făcut este să se re autentifice în platformă și gata. Pentru telefoane, există aplicații dedicate indiferent de platformă.

  • Simplitate în utilizare
    Un instrument mai simplu decât Cloud CRM este greu de găsit, iar SmartWe reflectă prin excelență simplitatea în utilizare. A primit inclusiv un premiu Red Dot pentru design. Interfața este gândită pentru utilizatorii moderni, obișnuiți cu aplicațiile mobile și social media.

  • Accesibil oricui, la un preț foarte avantajos
    Soluțiile cloud CRM au din start costuri mai mici pentru că nu implică investiții inițiale (hardware, licențe și servicii). Mai mult, pentru că sunt platforme partajate între mai mulți utilizatori (termenul tehnic este multi-tenant) costurile sunt distribuite, iar furnizorii pot oferi condiții mult mai avantajoase. Cu un cost lunar de pornire de la 9.99 euro, SmartWe oferă necesitățile oricărei întreprinderi și prin eliminarea costurilor inițiale și a cheltuielilor suplimentare, este o opțiune atractivă pentru antreprenorii cu bugete restrânse.

  • Confidențialitate și securitate la standarde ridicate
    Sistemele CRM de tip cloud sunt găzduite în centre de date profesionale, care respectă cele mai exigente standarde. De asemene, sistemele cloud CRM nu au nevoie de back-up, datele fiind stocate redundant direct de furnizor. Puţin probabil ca o firmă mică sau mijlocie să îşi permită investiţii simulare în protecţia cibernetică. Spre exemplu, SmartWe respecta legislația din Germania cu privire la confidențialitatea datelor, reglementări care sunt mai mai severe decât GDPR-ul Uniunii Europene. Complemenatr, SmartWe oferă un nivel înalt de securitate prin autentificare cu doi factori și criptarea datelor.

  • Funcționalități complete
    Nu vă gândiţi ca un cloud CRM, pentru că este mai ieftin, nu este şi la fel de performant ca un CRM tradiţional. Nu este la fel de customizabil pe specificul beneficiarului, însă oferă aceleaşi funcționalități: managementul contactelor, calendar, gestionarea lead-urilor și oportunităților, fluxuri de marketing, dosare client, project management etc. complementar, puteți să exportaţi datele, într-un format standard, oricând, către o instanţă on-premises sau către un alt furnizor de cloud.

  • Inteligentă Artificială inclusă
    Nici elementele de Ai nu lipsesc dintr-o astfel de unealtă. Atât prin Asistenții Virtuali Inteligenți cât și prin Picasso Search, SmartWe integrează inteligența artificială pentru a îmbunătăți funcționalitatea și eficiența utilizatorilor.

  • Opțiuni extinse de integrare
    Soluțiile Cloud CRM poate fi ușor integrat cu alte aplicații, cum ar fi Gmail și produsele Office 365, inclusiv Outlook, Word, Excel și PowerPoint). SmartWe se integrează inclusiv cu centrala telefonică pentru identificarea automată a unui client care suna serviciul de suport. Această compatibilitate face CRM-ul bazat pe cloud o alegere potrivită pentru orice activitate.

Testare gratuită pentru 30 de zile
Cea mai bună cale de a descoperi cum funcţionează un cloud CRM este să faceți un test direct. Pentru SmartWe aveţi la dispoziţie 30 de zile de testare efectivă a soluţiei, fără costuri și fără obligații. La finalul perioadei, demo-ul se încheie automat, nu aveţi nimic de făcut.

AICI VA CREEAŢI UN SISTEM DE TEST

Antreprenorii inteligenți aleg cloud CRM în 2024 pentru că este o soluție flexibilă, ușor de accesat și securizată pentru gestionarea relațiilor cu clienții și a proceselor de vânzare. Mai mult, se califică pentru finantare prin Digitalizare IMM, fiind pe lista tehnologiilor eligibile.

SmartWe de la CAS Software se distinge prin simplitatea în utilizare, costurile accesibile și funcționalitățile complete, inclusiv inteligența artificială. Alegând un CRM bazat pe cloud, puteți beneficia de un mod inteligent de gestionare a relațiilor cu clienţii, fără griji legate de implementare sau mentenanță, ceea ce vă permite să vă concentrați atenția pe dezvoltarea afacerii.

<< înapoi