Orientarea spre client

Prin orientarea consecventă spre client crește mulțumirea clientului

Orientarea și apropierea către/de client fac parte din factorii critici reușitei fiecărei strategii ale unei societăți. Pentru a garanta o satisfacție desăvârșită a clientului, depinde mai mult de orientarea tuturor activităților societății către necesitățile clientului și astfel de vitalizarea relațiilor cu clientul.

Managementul clienților mai eficient (CRM) crește mulțumirea clienților în mod demonstrabil: Prin timpii de reacție mai rapizi la cererile de ofertă ale clienților datorită unui flux de informați îmbunătățit între toți angajații participanți la Asistența clientului și astfel o gestionare a feedback-urilor îmbunătățită. Pe scurt: CRM îmbunătățește Customer Service-ul Dumneavoastră.

Sistemele CRM îmbunătățesc orientarea spre client

Pentru Customer Service-ul Dumneavoastră vă oferim un software profesional care contribuire la îmbunătățirea orientării spre client: Software-ul nostru CRM CAS genesisWorld. Acesta este orientat special către necesitățile societăților mijlocii și s-a evidențiat la compararea CRM-urior drept leader de piață.

Funcțiile inteligente ușurează procesele interne de lucru și asigură astfel o orientare către client îmbunătățită. Dând câteva clicuri fiecare angajat are acces la fișierul complet al clientului și poate furniza competent informații la cerere, poate realiza rapid oferte sau poate transmite cereri la departamentele specializate corespunzătoare. Prin optimizarea software-ului pentru terminale mobile angajații distribuitori pot avea întotdeauna acces la toate datele importante și în deplasare.

Determinarea și analizarea facilă a mulțumirii clientului

Mulțumirea reală a clientului se poate măsura numai prin răspunsul direct al clienților. Aici CAS genesisWorld vă sprijină de exemplu cu modulele pentru o interogare online, prin intermediul cărora puteți determina satisfacția clienților și se pot interconecta răspunsurile direct în sistemul CRM cu seturile de date corespunzătoare.

CAS genesisWorld oferă suplimentar funcții ajutătoare pentru activități de marketing și distribuție, de ex. la selectarea grupelor țintă sau la analiza șanselor de vânzare și a clienților de top. Și Customer Service este la un nivel superior: Cu modulul suplimentar Helpdesk sunt înregistrate și prelucrate eficient cererile de suport.

Cu xRM utilizați puterea întregii rețele

Pe lângă orientarea spre client este vital pentru viitor să îngrijim orice tip de relații în cel mai bun mod posibil - atât față de clienți cât și față de angajați, parteneri, furnizori, medii sau chiar concurenți. xRM – „Anything Relationship Management“ – reprezintă dezvoltarea logică continuă a CRM. Și pentru xRM conferă CAS Software AG un know-how unic și soluții versatile. Până în 2020 vor folosi cele mai de succes societăți mijlocii din Europa soluțiile xRM ale software-ului CAS.