09/02/21Soft Net Consulting este primul CAS Gold Partner din România

Vestea bună a săptămânii este ca Soft Net Consulting a devenit primul CAS Gold Partner din România şi singurul din Europa Centrală şi de Est. Important de menţionat, în 2021 sunt doar 12 parteneri de nivel Gold în toată Europa, ceea ce face ca distincţia să fie şi mai meritorie.

cas crm teamplanning

Documentele oficiale spun că “Partenerii Gold deţin poziţii de top atât la nivelul cunoştinţelor despre produs cât şi al competenţelor de business şi calităţii suportului. Generează un volum consistent de licenţe vândute şi reprezintă grupa de elită a partenerilor CAS”.


Gold Partnership este o distincţie, care se câştigă anual şi este cel mai înalt nivel care se acordă unui membru al CAS Partner Network. Reflectă succesul în vânzări (ca număr de licenţe) şi implementări CAS CRM (proiecte finalizate) dar şi calitatea şi durabilitatea serviciilor de mentenanţă oferite clienţilor. În esenţă, partenerii Gold sunt cele mai bine cotate companii IT, care vând implementează şi acordă suport pentru CAS genesisWorld. Au echipe dedicate, atât pentru vânzări şi consultanţă de business cât şi pentru implementare şi suport tehnic. Nivelul de cunoștințe este ridicat, iar proiectele sunt implementate cu rigurozitate şi în concordanţă cu procedurile CAS Software.


Soft Net Consulting a intrat în ecosistemul CAS CRM în 2016, însă a făcut o prioritate din această linie de business, iar rezultatele au apărut rapid. Aflaţi mai multe despre cum a devenit Softnet Consulting partener CAS în articolul: Soft Net Consulting: „soluţia anticriză stă în digitalizare şi CRM


Dincolo de atributele tehnice şi de business care care stau la baza selecţiei, Soft Net Consulting are dreptul să afişeze logo-ul Gold Partner, are acces timpuriu la versiunile CAS genesisWorld aflate în dezvoltare, precum şi discount-uri personalizate la achiziţia de licenţe. Colaborarea cu un Gold Partner este un beneficiu important şi pentru client, deoarece au garanţia derulării unui proiect în condiţii bune, cu respectarea procedurilor şi timp rapid de răspuns la solicitările tehnice. Certificarea ca partener Gold garantează potenţialilor clienţi că o companie ca Soft Net Consulting este în acest business pe termen lung şi că va fi alături de ei pe întreg ciclul de viaţă al proiectului.


Sistemul actual de certificare CAS genesisWorld include cinci niveluri:

  • Gold Partner
  • Premium Partner
  • Certified Partner
  • Consulting Partner
  • Sales Partner


Toate cele cinci categorii reprezintă parteneri autorizaţi, diferentierea fiind facută prin volumul de business (licenţe, proiecte) şi resursele umane dedicate (consultanţi de business şi tehnici).


Partenerii CAS interacţionează şi la nivelul reţelei, atât pentru schimb de informaţii şi bune practici cât şi pentru preluarea de addon-uri şi aplicaţii complementare. În mod obisnuit, toţi partenerii se întrunesc anual cu ocazia CAS International Partner Conference. 2020 a adus în premieră prima ediţia virtuală a acestui eveniment. CAS Software încurajează toţi partenerii să se certifice/recertifice anual pentru păstrarea nivelului de competenţă şi conectare la ecosistem.