04/09/18INTERNET & MOBILE World  în București

În perioada 3-4 octombrie, la București - Romania, va avea loc târgul technologic Internet & Mobile World. Peste 9.000 de profesioniști vor fi prezenti  la cea mai mare conferență si expo din Europa de Sud-Est pentru solutii IT și digitalizarea afacerilor.

CAS CRM a smart company of CAS Software AG din Germania, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții CRM din Europa cu un focus  clar pe segmentul de piața al IMM-urilor, va participa și in acest an la IM World,  fiind prezent in standul  41 impreuna  cu șapte parteneri certificați din regiune, firmele: Melior Cras, Docentris, Producton, Synergizer, Medialine, Chara Software si BizzConsulting.

La aceasta editie vor fi prezentate  soluțiile CAS CRM fascinant de simple si special concepute pentru companiile mici si mijlocii.

Ca si puncte majore prezentate vor fi -  asistenți software care gândesc împreună cu utilizatorii, CRM mobil online si offline, protecția datelor conform EU-GDPR, si multe alte lucruri special create special pentru afaceri dinamice. Aceste noi funcții reprezintă noul standard în CRM și fac parte din cea mai recentă versiune a CAS CRM - CAS genesisWorld x10,lansata in luna Iulie 2018  si care este disponibilă acum si in Romania.

Directorul de vânzări internaționale al CAS CRM, domnul Mircea Prelipceanu, va sustine 3 octombrie, la ora 12: 45-13:15, în cadrul IT Ops Stage, prezentarea "CAS xRM - Gestionați complexitatea cu simplitate".

Aceasta prezentare va cuprinde modul în care CAS CRM vă va ajuta să reduceți complexitatea unei afaceri zilnice agitate si  supraîncărcată cu informații din lumea noastră digitalizată,  și modul veti putei  atrage si retine clienții, pentru a vă dezvolta afacerea într-un mod durabil și profitabil.“