11/04/18Despre comunitatea CAS CRM din România. Clienţi şi Parteneri

CAS Software AG este prin excelenţă o companie europeană cu vocaţie internaţională, iar cei peste 300.000 de utilizatori sunt răspândiţi în nu mai puţin de 40 de țări. Comunitatea utilizatorilor CAS CRM creşte constant, iar România nu face excepţie, mai ales că suntem pe piaţa locală încă din anul 2006 cu produse complet localizate in limba Romana si functionalitati cerute frecvent in Romania.

Conform rapoartelor pe 2017, numărul de licenţe active a crescut in Romania cu 23% depăşind cifra de 2.100, cu peste 2.800 de module licenţiate. Peste 50% dintre licenţele active în România sunt Premium Edition, acestea oferind acces la funcţionalităţi complete precum şi la cele mai recente inovaţii pe care CAS CRM le integrează în soluţiile de business. Alegerea unei versiuni superioare de licenţiere şi creşterea proiectelor cu peste 15 utilizatori arată că antreprenorii din România înţeleg tot mai bine importanţa utilizării unui CRM în business.

Peste 90% dintre clienţii CAS CRM sunt companii private din categoria SMB (Small and Medium Business) restul fiind asociaţii profesionale şi alte entităţi non-profit. Sunt în general organizaţii care au atins un nivel de maturitate şi complexitate şi aleg un CRM pentru creşterea controlului asupra activităţii dar mai ales a eficienţei proceselor de business. Printre referinţele publice se afla importatorul şi distribuitorul de camioane MAN România, Isopan East, Rohe România, Azero, Societatea Ornitologică România, AOPA România etc. Pentru mai multe informaţii despre referinţele CAS genesisWorld in România accesaţi pagina dedicată: referinţe.

Cereţi întotdeauna informaţii despre referinţele locale pentru a vă convinge de soliditatea soluţiilor CAŞ şi de capacitatea partenerilor de a livra proiecte funcţionale.

 

Reţeaua de parteneri şi alternativa la servicii

Comunitatea CAS CRM are două categorii de membri: clienţii şi partenerii, iar aceste elemente sunt indisolubile. CAS Software AG acţionează pe piaţa din România exclusiv indirect, adică prin parteneri de afaceri, companii locale specializate pe vânzarea şi implementarea solutiilor de business. În mod curent, în România sunt activi 14 parteneri, grupaţi pe trei categorii, în funcţie de competenţe şi resursele disponbile: Premium Partener, Certified Parter şi Sales Partner. Partenerii sunt responsabili de vânzarea, implementare şi mentenanţa proiectelor, fiind constant supervizati si la nevoie sustinuti direct de catre CAS Software AG.

Existenţa reţelei de parteneri este un avantaj competitiv pentru CAS CRM şi oferă clienţilor din România alternativă la servicii. Puteţi implementa proiectul cu un partener, iar în timp să contactaţi servicii de mentenanţă/întreţinere de la un alt partener. Fiecare partener are propriile competenţe şi referinţe, iar în timp se creează arii de specializare sau de acoperire regională pentru fiecare dintre aceştia. Alături de parteneri, suntem un business cu viziune şi perspectiva europeană, dar cu interacţiune locală directă. Combinăm astfel viziunea tehnologică, competențele de top şi exemplele de bune practici, cu înţelegerea specificului local şi interacţiunea Human-To-Human. Toţi partenerii sunt evaluaţi anual de CAS şi respectă aceeaşi metodologie de implementare.

Aflaţi toate detaliile despre partenerii CAS din portalul dedicat.