20/08/21Cum să ai un CRM în 10 minute!

Uitaţi tot ceea ce ştiaţi despre sistemele CRM! Dacă sunteţi companie mică sau medie ignoraţi orice consultant care vorbeşte despre analize de business, licenţe, implementare, customizare. Astăzi puteţi avea un CRM funcţional în mai putin de 10 minute, dacă alegeţi SmartWe de la SmartWe World SE (o companie a CAS Software Group).


Cum să ai un CRM în 10 minute!G

Un sistem CRM inteligent, auto configurabil, livrat din cloud, hostat in Germania conform cu toate normele de securitate a datelor si EU- GDPR conform, disponibil cu abonament lunar care poate fi oricand oprit fara nici un fel de problema.

Evoluţia recentă a tehnologiei a generat schimbare majoră de paradigmă, în modul în care sunt realizate şi livrate aplicaţiile de business. Cloud-ul a permis ca aplicaţii complexe a fie standardizate şi livrate facil către mii de utilizatori, la un cost de neimaginat în trecut. Inteligenţa Artificială a simplificat şi accelerat modul în care aceste aplicaţii sunt configurate pentru fiecare utilizator în parte. Principiile moderne de design au schimbat radical interfeţele şi modul de interacţiune, făcând utilizarea extrem de intuitivă.

Toate aceste trei elemente, permit astăzi să existe un sistem CRM ca SmartWe, care rivalizează ca funcţionalităţi cu orice aplicaţie on premises, excelează ca interacţiune vază pe elemente vizuale, se bazează pe digital wizards pentru transfer de date şi configurări şi are un cost care porneşte de la 9,9 eur/lună/utilizator. Pare incredibil, dar la un preţul unui abonament standard Netflix, poţi avea un instrument de business care să te ajute în gestiunea relaţiilor cu clienţii, creştere vânzărilor şi dezvoltarea afacerii.


Functionalităţi de top
SmartWe nu este doar un alt CRM în cloud. Soluţia integrează experiența acumulată de CAS Software AG cu produsul CAS genesisWorld, livrata însă într-un format standardizat. SmartWe include funcționalități avansate pentru:

  • Managementul contactelor şi al calendarului
  • Lead-uri şi oportunităţi
  • Dosare clienţi cu acces extins la istoricul interacţiunilor
  • Geolocalizare şi optimizare rute
  • Project management
  • Gestiunea social media cu integrarea principiilor de transformare a clienţilor în “fani”
  • Căutare inteligenta/proactivă de informaţii în baza de cunoştinţe a companiei
  • Integrare cu instrumente de email şi editare documente

SmartWe se extinde permanent prin App-uri, aplicaţii cu funcționalități specifice, care pot fi adăugate în sistem prin intermediul unui marketplace. Spre exemplu, o aplicaţie care să gestioneze participanţii la un eveniment şi să facă follow-up după anumite criterii definite de utilizator.

Pentru angajații cu activitate de teren, SmartWe este prin excelenţă un CRM mobil, accesibil de oriunde şi oricând. Modul de lucru mobil, cu App-uri native pentru fiecare platforma mobile – Android, iOS, Windows, BlackBerry, este facilitat mulţumită interfeţei revoluţionare Smart Design ce include de exemplu si functii de tip “radial”, care creşte simţitor viteza de lucru, atât la accesarea informaţiilor existente, cât şi la operarea unor înregistrări noi.


Exploatare imediată
Mulţumită wizard-urilor inteligente din SmartWe puteţi începe să utilizaţi aplicaţia în mai putin de 10 minute, de la crearea contului. Importul datelor despre clienţi este simplu şi rapid, iar aplicaţia este foarte intuitivă. Nu aveţi nevoi de training, manuale de utilizator sau servicii de asistentă. Deşi toate aceste forme de suport există, sistemul este atât de bine proiectat, încât dacă va descurcaţi cu un cont de LinkedIn sau Instagram, vă veţi descurca şi cu SmartWe. Aceleaşi wizard-uri vă vor ajuta să nu uitaţi anumite aspecte din activitate sau să corelaţi automat informaţii, contacte, corespondenţă etc. Totul că utilizarea să fie cât mai simplă şi cât mai puţin consumatoare de timp.


Fără riscuri
Utilizarea SmartWe nu implică niciun risc. Nu plătiţi nimic în avans, iar ca să vă convingeţi, că este ceea ce aveţi nevoie, puteţi utiliza aplicaţia gratuit 30 de zile, fără obligaţii contractuale. Nu riscaţi nimic, dacă ajungeţi la altă concluzie, altceva în afara timpului alocat să testaţi aplicaţia. Sesiunea de test se va opri automat după cele 30 de zile, fără să fie nevoie să anulaţi contul sau chiar să vă amintiţi acest detaliu. Nici pe termen lung SmartWe nu generează riscuri. Nu trebuie să derulaţi prezentaţi, să chemaţi furnizori la demo, nici să cumpăraţi licenţe sau echipamente. Abonamentul poate fi întrerupt oricând, iar la fel de uşor puteţi adăuga sau elimina utilizatori.

Riscurile sunt inexistente şi la nivelul securităţii datelor. SmartWe este un produs Made and Hosted in Germany , o ţară unde legislaţia pentru protecţia datelor este mai veche şi mai aspră, decât actualul EU-GDPR. Standardele sunt ridicate, iar SmartWe se bazează pe cele mai avansate tehnologii din domeniul criptării şi securităţii cibernetice.


Începeţi chiar acum
SmartWe este ideal ca prim sistem CRM într-o companie fără experienţă în lucrul cu aceste aplicaţii sau ca migrare de al un alt CRM în cloud. În ambele cazuri importul datelor este simplu, iar utilizatorii se familiarizează cu soluţia. SmartWe are un raport excelent cost – funcționalități şi este cea mai bună ocazie să duceţi vânzările şi relaţiile cu clienţii la un alt nivel.

Pentru demo şi informaţii suplimenatre accesaţi smartwe.de/en/experience-it-live – Succes!

<< înapoi