23/01/18CAS Software AG își extinde prezenta în România și caută noi parteneri distribuitori

CAS Software, una dintre cele mai renumite companii IT din Germania, expert şi lider de piață în domeniul aplicatiilor CRM pentru întreprinderile mici și mijlocii, a stabilit România ca principală piață țintă de creștere în Europa Centrală și de Est și anunță planuri de extindere a rețelei de parteneri de afaceri la nivel local .

CAS Software AG este deja activă de peste 10 ani în România și deserveste peste 60 de companii-client, prin partenerii locali certificati. Organizații renumite, printre care Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană (AHK Rumänien), MHS Truck & Bus (MAN România), Asociația Proprietarilor şi Piloților de Aeronave, Societatea Ornitologică Română şi mulți alții, utilizează soluțiile software CAS pentru a-si îmbunătăți eficiența și rentabilitatea.

"România este una dintre principalele noastre zone de creștere în Europa Centrală și de Est și ne intensificăm eforturile și activitatea pe piața locală. Deja mai mult de 40% din cifra de afaceri din regiunea ECE este generată din România și vrem să accelerăm această creștere, de aceea suntem foarte interesați să atragem mai mulți parteneri de afaceri din domeniul IT", spune Mircea Prelipceanu, Director Vânzări Internaționale la CAS Software AG.

CAS genesisWord, CRM-ul dezvoltat de CAS Software AG, este o soluție puternică și flexibilă creată special pentru nevoile IMM-urilor. Cu o serie de module flexibile, soluția CAS CRM oferă adaptabilitate completă pentru companii din orice domeniu de activitate, fără a fi nevoie de customizari complicate sau costisitoare. Interfețele inteligente permit soluției să se adapteze cu ușurință la ecosistemul existent al clienților, asigurându-se că datele si informatiile sunt întreținute și utilizate profitabil în toate departamentele. Această adaptabilitate aduce viteză de implementare și economii semnificative de cost pentru proprietarii și managerii companiilor client.

CAS Software AG a primit numeroase premii pentru eficiență, inovație și standarde înalte de calitate ale produselor sale software și ale serviciilor către parteneri și clienți: triplu câștigătoare la CeBIT 2017 și câștigătoare a premiului CASSIOPEIA, finalista a Premiilor IT Europa, Reader's Choice Award pentru categoria Cloud CRM, listată în TOP 100 de inovatori de elită, angajator TOP-IT din Germania și titulara a prestigiosului sigiliu de calitate "Software Made and Hosted in Germany".

 

Sprijin profesional excelent pentru partenerii CAS

CAS Software a construit un program de parteneriat foarte puternic pentru partenerii săi de afaceri, oferind suport complet și formare profesionala extinsa, precum și acces deplin la o baza impresionanta de exprtiza in CRM. Mai mult, experții CAS CRM, ingineri și consultanți, sunt mereu la dispoziția partenerilor pentru a-i asista în orice fază de implementare a proiectelor. La nivel internațional, CAS are peste 200 de parteneri de vânzări și implementare.

În România, CAS Software AG are deja colaborări puternice cu companii IT de prestigiu, cum ar fi Melior Cras (Focality Group), Synergizer Business Solutions, Medialine, Docentris, Chara Software sau Bizz Advisers și multe altele. Dupa cum declara Andrei Zincenco (Synergizer), "parteneriatul cu CAS are profunzimea și flexibilitatea care ne ajută să avem mai mult succes în afacerea noastră. În ultimii 5 ani, CAS Software AG a contribuit semnificativ la succesul companiei noastre, oferindu--ne produse excelente într-un program de parteneriat echitabil și atractiv, susținut de strategia solida in vanzare si dezvoltare a companiei".

Cu o cifră de afaceri anuală de 52 de milioane de euro (2015) și peste 500 de angajați, soluțiile CAS CRM sunt utilizate în peste 40 de țări. CAS Software AG investește anual in medie 20% din cifra de afaceri în inovatie si dezvoltare de noi produse si functionalitati ale produselor existente.

Sistemele CRM sunt încă percepute ca un instrument optional, dar nu esențial în România, în special de către IMM-uri. In realitate, pentru orice companie, sistemul CRM bine ales poate avea un impact puternic în construirea unui avantaj competitiv, determinand servicii de calitate superioară pentru clienți, creșterea eficienței forței de muncă și îmbunătățirea profitabilității. Obiectivul nostru este de a oferi IMM-urilor din România soluții practice și cea mai buna consultanta in afaceri. În special pentru IMM-uri, CAS CRM este un instrument rapid, ușor de implementat și foarte eficient, care îi ajută să își extindă afacerea și să îşi asigure un viitor solid. Solutiile CAS ajută companiile să facă saltul la următorul nivel de succes", adaugă Mircea.