25/06/20CAS Software AG este premiata ca cea mai inovatoare companie IT din Germania

Când combini pasiunea, munca şi investiţiile rezultatele sunt întotdeauna remarcabile. Iată că la ediţia 2020 a Top 100 Cele mai Inovative Companii dimensiuni medii din Germania, CAS Software este pe podium, fiind cea mai bine plasată companie din industria IT. CAS Software a convins prin noutăţile tehnologice integrate în platforma CRM SmartWe, dar şi prin introducerea unor principii revoluţionare în sistemele de gestiune a relațiilor cu clienţii. Obţinerea premiului este în egală măsură meritul echipei de cercetare dezvoltare, dar şi al clienţilor şi partenerilor al căror feedback este integrat în produse.

Top 100 este de foarte multi ani liga inovatorilor de excepţie din Germania, iar programul este realizat si cu susţinerea Universitatii economie si afaceri din Viena. Companiile sunt grupate pe trei categorii (până la 50 angajaţi, 50-200 şi peste 200) iar criteriile de intrare în TOP respecta reguli ştiinţifice. Un juriu cu notorietate evaluează climatul de inovaţie din organizaţie, inovaţiile lansate cu succes, deschiderea către colaborare etc. TOP 100 Cele mai Inovative Companii are o istorie de peste 25 de ani şi este unul dintre reperele de referinţă pentru analiza nivelului de inovaţie în Germania. Are ca scop evidenţierea organizaţiilor care se reinventează constant, integrează concepte şi tehnologii noi în produsele sau serviciile dezvoltate şi devin un exemplu pentru întreaga piaţă. Un astfel de Top, realizat pe baze ştiinţifice, ar fi în mod evident de mare valoare şi în România.

La ultimele nouă ediţii, CAS Software a îndeplinit condiţiile de intrare în top. 2020 a adus însă plasarea pe podium la categoria C - companii cu peste 200 de angajaţi. Mai mult, a fost cea mai bine plasată companie din industria IT, domeniu în general foarte orientat spre inovare. Tehnologia informatică în sine este un catalizator al inovaţiei şi contribuie la conectarea oamenilor de pretutindeni, la îmbunătăţirea relaţiilor şi la modernizarea generală a societăţii.

În ultimii ani, CAS Software a investit peste 70 de milioane de euro în inovaţie, iar acest efort este integrat în concepte şi produse precum SmartDesing şi SmartWe. Într-un domeniu precum relaţiile cu clienţii, inovaţia este esenţială nu atât pentru câştigarea unor premii de notorietate ci pentru câştigarea încrederii utilizatorilor şi atingerea obiectivelor de business ale beneficiarilor.

Mai multe detalii: www.top100.de/die-top-innovatoren/2020/cas-software-ag-2.html

Video: TOP 100 inovator