30/08/22CAS genesisWorld x14: CRM + AIA® – o bază solidă pentru trecerea la afaceri inteligente, de viitor și excelență în relațiile cu clienții

Cu ediţia x14 CAS genesisWorld, CAS Software face trecerea la noua generaţie de sisteme CRM inteligente (CRM + Asistenţi Inteligenţi Augmentaţi/AIA) dedicate companiilor mici şi mijlocii. Elementul cheie al versiunii x14: inteligența artificială asistă utilizatorii pentru creșterea eficienţei muncii și scoate în față informaţii de valoare despre clienți şi prospecți, pentru a creşte calitatea interacţiunilor.


CAS genesisWorld x14 - the solid foundation for smart businesses

”Condiția esenţială a unui viitor sigur, transparent și digital echitabil (fair.digital este un concept lansat pe piaţa germană) este dezvoltarea unor relaţii de afaceri durabile. Cu ajutorul CAS genesisWorld, companiile pot procesa datele clienţilor în conformitate cu toate cerinţele legale actuale şi totodată pot crea procese şi fluxuri de lucru mai eficiente, mai rapide și mai orientate către client”,

argumentează Martin Hubschneider, CEO of CAS Software AG.

Asistenţii Inteligenți Augmentați (AIA®) patentați de CAS Software nu vizează înlocuirea angajaţilor umani, ci consolidează valoarea și libertatea de decizie a utilizatorilor prin oferirea de informaţii și cunoştinţe relevante. Functionalităţile de tip SmartActions au rolul să automatizeze sarcinile de rutină şi să elibereze angajatul de o muncă manuală repetitivă. Astfel, acesta este mai eficient şi are timpul necesar pentru a-și concentra atenţia pe îmbunătăţirea efectivă a relaţiei cu clienţii.

CRM + AIA® o platformă adaptivă de acces la informaţii pentru regimul de lucru hibrid
Indiferent cum se derulează activitatea angajaților: de acasă, de la birou sau de pe teren, sistemul CRM + AIA® susţine regimul de lucru hibrid și colaborarea la nivel de echipă, ca o platformă unitară pentru partajarea informaţiilor despre clienţi. Aceasta înseamnă că toată baza de cunoştinţe despre cerințele și dorinţele clienților este transparentă și accesibilă centralizat, de oriunde și oricând, însă în concordanță cu normele legale. Procesele de business devin mai eficiente și mai centrate pe client, iar suveranitatea digitală și protecţia datelor confidenţiale sunt tratate cu prioritate.

Mai multă flexibilitate cu SmartDesign®
Tehnologia premiată SmartDesign® îşi face pe deplin simțită influenţa în noua versiune x14. CAS genesisWorld are o experiență de utilizare consistentă și unitară pe toate dispozitivele relevante, de la telefoane inteligente și tablete la laptop-uri și desktop-uri. În noua versiune sunt disponibile funcţionalităţi extinse de personalizare, pentru ca fiecare utilizator să-și organizeze și customizeze spaţiul de lucru pentru a răspunde cât mai bine propriilor nevoi. Evidenţierea automată a unor informaţii importante, tablouri de bord specifice anumitor roluri din organizație, automatizarea unor procese specifice sau prezentarea unui anumit set de înregistrări sunt doar câteva exemple.

Toate acestea…și multe altele în plus!
Alături de asistenții inteligenți, Picasso Search, modul flexibil de vizualizare a datelor și inventivele tablouri de bord există numeroase alte funcții care oferă confort și încredere utilizatorilor și consolidează colaborarea. Indiferent dacă folosiţi modulul integrat de vizualizare a datelor pentru a lucra în echipă, planificați și derulaţi întâlnirile online direct din soluţia CRM, utilizaţi serviciile de notificări sau noile facilități de administrare, CAS genesisWorld x14 este cel mai bun ajutor pe drumul către succes.

Descoperiți cele mai relevante functionalități şi beneficii în pagina dedicată CAS genesisWorld x14.


<< înapoi