Distincţii

Certified Cloud

Cloud-EcoSystem conferă drept ajutor de decizie pentru întreprinderi și utilizatori certificatul de calitate „Certified Cloud“ pentru SaaS și soluții Cloud. Deja a doua oară CAS Software AG a fost verificat pentru soluția Cloud CAS PIA a acestuia în șapte categorii și premiat cu certificatul "Certified Cloud". Printre categorii se numără: referințe, siguranța datelor, calitatea punerii la dispoziție, siguranța deciziilor, condițiile de contract, orientarea service și arhitectura Cloud.

Software Hosted in Germany

"Software Hosted in Germany" este o siglă cu care a fost premiat software-ul ca fiind deosebit de sigur pentru internet. Ca întreprindere certificată, CAS Software îndeplinește criteriile și exigențele necesare pentru software-ul găzduit în Germania. Produsul nostru CAS PIA a fost certificat cu această siglă distinctivă. Sigla este acordată de către asociația federală IT-Mittelstand (BITMI e.V.) și obligă ofertanții să găzduiască centrele acestora de calcul și să nu distribuie datele în afara Germaniei. 

Top Innovator 2018

Fiind cea mai bună companie de software din rândul companiilor cu peste 250 de angajați (categoria C), CAS Software aparține încă o dată 2018 elitei inovatoare din TOP 100. Unul dintre principalii factori pentru acest succes este cultura creativă a companiei în campusul CAS și spiritul inovator al mai mult de 400 de co-creatori. Inovația este parte integrantă a ADN-ului CAS Software.

Software Made in Germany

"Software Made in Germany" este un sinonim pentru calitatea superioară şi clienţii încântaţi. Ca întreprindere certificată, CAS CRM îndeplineşte criteriile şi exigenţele pentru software-ul calitativ valoros. Sigla este acordată de către asociaţia federală a întreprinderilor mici şi mijlocii din sectorul IT şi obligă ofertanţii la servicii, calitate şi inovaţie. Şi produsele noastre sunt certificate cu această siglă distinctivă.

European IT and Excellence Award 2018

În anul 2018, CAS Software s-a evidenţiat din nou ca finalist la cele trei categorii "SME Solution of the Year", "Software Vendor of the Year" şi "Channel Innovator of the Year". Criteriul esenţial avut în vedere la desemnarea finaliştilor l-a constituit utilitatea practică a soluţiilor, rolul central jucându-l în special excelenţa serviciilor şi atitudinea vânzătorilor şi distribuitorilor faţă de clienţi. Râvnitul premiu "European IT & Software Excellence" este acordat în fiecare an de către revista de specialitate IT Europe, constituind unul dintre punctele culminante în calendarul branşei IT europene.

CASSIOPEIA Award 2017

CAS Software a fost distins cu prestigiosul premiu CASSIOPEIA. Acest premiu de elită afectat relaţiei cu utilizatorul şi cu clientul răsplăteşte soluţii deschizătoare de drumuri destinate a sprijini progresul utilizatorilor şi a jalona în piaţă modul de lucru cu utilizatorul şi cu clientul. CAS Software AG a ocupat locul I la categoria "Managementul leadurilor şi al campaniilor & comunicaţie".

Readers‘ Choice Award 2016

CAS Software a primit premiul Readers‘ Choice la categoria Cloud CRM. Portalurile iniţiaţilor de la Vogel IT-Medien au decis să desfăşoare pe scară largă un sondaj în care cititorii erau chemaţi să voteze casa de software şi providerul de servicii pe care le consideră cele mai valoroase în anul respectiv.

Angajatorul IT al anului 2016

Companiei CAS Software AG din Karlsruhe i-a fost atribuit premiul “Angajatorul IT al anului“ 2016 în cadrul competiţiei anuale “Top Job“ desfăşurate pe plan naţional. Scoruri deosebit de ridicate au fost obţinute la categoriile “Cultură şi comunicaţie“ şi “Orientare familială & demografie“.

CRM Best Practice Award

Succesul clienţilor noştri este important pentru noi!
De aceea suntem deosebit de mândrii de cea de a zece distincţie de până acum a clienţilor noştri cu CRM Best Practice Award. Premiul este acordat anual de către revista de specialitate acquisa şi de către târgul de specialitate CRM-expo pentru proiecte CRM deosebit de bine planificate şi implementate cu succes.

Câştigătorului - sincere felicitări!

 • 2016 - Walter Knoll AG & Co. KG, Herrenberg
 • 2014 - MS Motorservice International GmbH, Neuenstadt
 • 2011 - Autohaus Kunzmann, Aschaffenburg
 • 2010 - SVG Bundes-Zentralgenossenschaft Straßenverkehr eG, Frankfurt
 • 2009 - ratioform Verpackungen GmbH, Pliening
 • 2008 - OKI Systems, Düsseldorf
 • 2007 - Diakonisches Werk Berlin-Brandenburg-schlesische Oberlausitz, Berlin
 • 2005 - Assekuranz Herrmann, Ettlingen
 • 2005 - Stadtwerke Tübingen GmbH, Tübingen
 • 2004 - Business Travel International GmbH, Düsseldorf
 • 2003 - Isabellenhütte Heusler GmbH & Co. KG, Dillenburg

Programul partenerilor CAS 2016

Publicația de specialitate ChannelPartner s-a focusat în prezent mai exact asupra opt producători CRM. Cele mai bune note ale celor opt producători CRM le-a primit CAS Software AG pentru programul de parteneri al acestuia.

Sigla de recomandare Benchpark 2013

În cadrul sectorului de ofertanți software CRM CAS Software AG 2013 a fost premiat printre cei peste 100 ofertanți listați ai portalului de recomandări B2B Benchpark cu sigla de recomandare "foarte bun". Benchpark este o platformă de recomandări și licitații care conferă clienților posibilitatea să evalueze colaborarea cu societățile. Aici sunt luate în considerare criterii precum eficiența, seriozitatea, competența, relația, raportul preț-performanță.

Innovator of the year 2011

Prima dată în istoria TOP 100 companii, o întreprindere câştigă pentru a doua oară premiul principal. CAS Software AG a câştigat în 2011 din nou premiul "Inovatorul anului" ca învingător general al competiţiei în inovaţie Top 100.

Mentorul Lothar Späth a înmânat pe 30 iunie 2011 în Ostseebad Warnemünde premiul şi sigla distinctivă "Top 100" ambilor preşedinţi Martin Hubschneider şi Ludwig Neer.

Angajatori de Top 2009

CAS Software AG din Karlsruhe a fost desemnat, în cadrul comparaţiei la nivelul întregii ţări "Top Job" ca "Angajatorul anului" în 2009. Integrarea consecventă a muncii personale în strategia întreprinderii şi profesionalismul dovedit la aceasta au impresionat juriul de specialitate.