Groupware CRM

Groupware încurajează lucrul împreună mai eficient în echipă

Groupware nu mai poate fi exclus în comunicarea moderă la birou. Termenul este compus din cuvintele group și software și cuprinde acele soluții software colaborative, care configurează procesele de lucru mai simplu și mai eficient în echipă. Groupware este utilizat în mod ideal acolo unde oamenii lucrează împreună în ciuda distanțelor spațiale și temporare: Dacă sunt coordonate de exemplu programările comune, sunt prelucrate sarcini sau sunt gestionate contacte și adrese. Astfel de software-ul groupware aparțin de ex programe pentru circularea e-mail-urilor, planificator întâlniri, gestionarea documentelor, baze de date și multe altele.

CRM-Groupware: Gestionare echipă și contacte combinate inteligent

Societățile de succes lucrează cu soluții software, care interconectează inteligent lucrul colaborativ și contactul efectiv resp. Gestionarea clienților . Vă oferim un groupware CRM integrat, pe care numai puține sisteme CRM le dețin sub această formă. Astfel CAS genesisWorld deține un program de gestionare și de sarcini dezvoltat individual care nu numai că satisface cerințele individuale, ci semnifică și independența de software-ul PIM al producătorilor cu renume. Un client e-mail propriu permite pe lângă funcțiile standard printre altele și expedierea directă a seturilor de date CAS genesisWorld (de ex. documente, proiecte, sarcini sau adrese) precum și arhivarea automată la contactul aferent în acte. Și gestionarea concediului precum și o tablă neagră aparțin în mod standard de funcțiile groupware.

Software groupware cu concept legal matur

Pentru un groupware funcțional este important și un concept legal matur și amănunțit, în special la gestionarea documentelor. Ca peste tot în cadrul Software CRM CAS genesisWorld poate stabili exact care date au voie să fie văzute, citite sau prelucrate. Blocarea accesului și versiunile fac deosebit de facil lucrul colaborativ cu documentele. O integrare intrinsecă la MS Office este inclusă în mod standard; drafturi adaptabile individual - și formulare online - sunt furnizate de asemenea. 

teamWorks cu funcționalități suplimentare groupware și de colaborare

Modul teamWorks oferă funcționalități groupware și de colaborare extinse. Astfel puteți crea informații proprii societății și date pe care le puteți apela prin intermediul browser-ului de internet. Întreaga imagine vizuală se poate adapta la cerințele societății Dumneavoastră.

Doriți să știți cum poate îmbunătăți groupware CRM colaborarea și gestionarea contactelor în societatea Dumneavoastră? Contactați-ne, vă vom consilia cu plăcere.