Comparare CRM

CAS genesisWorld: Leader de piață în comparația CRM

Doriți să conferiți relațiilor cu clienții Dumneavoastră o calitate nouă, personală? Căutați un sistem CRM, care să vă confere în același timp suport drept partener responsabil? Ca ofertant CRM cu experiență de durată știm exact care sunt pretențiile Dumneavoastră. Din acest motiv împreună cu CAS genesisWorld am dezvoltat un Software CRM care în comparația CRM este leader de piață. Studiile actuale ale Societății de dezvoltare a pieței și de consultanță din Zürich i2s precum și ale FIR e.V. (Institut pentru management industrial asociație înregistrată) la RWTH (Facultatea tehnică Renania Westfalia) din Aachen și a Trovarit AG în consecință, au concluzionat că CAS genesisWorld prin comparația CRM cu alți producători atinge cel mai bine satisfacția clienților .

Motive convingătoare pentru producătorii de vârf ai CRM

La o comparație directă CRM sunt evidențiate multe motive bune pentru CAS genesisWorld. Pe lângă satisfacția desăvârșită a clientului, noi, drept producători CRM convingem cu software-ul nostru înainte de toate prin funcționalitatea și adaptabilitatea desăvârșită, dar și prin combinarea ireproșabilă cu alte soluții software. Un sistem legal matur, multi-nivel permite simultan o gestionare confortabilă a utilizatorilor, a grupurilor și a rolurilor. Suplimentar aveți acces la datele clienților întotdeauna și de peste tot la nivel mondial.

Ofertanții CRM încurajează și selecționează prin excelență orientarea efectivă spre client

Ca ofertant profesional CRM în cazul produselor noastre orientarea efectivă spre client reprezintă prioritatea noastră Acest lucru înseamnă: Dorințele concrete și emoționale ale clienților trebuie înțelese, trebuie îndeplinite în mod optim și chiar depășite. Viziunea noastră este ca cele mai de succes societăți mijlocii să utilizeze Soluțiile CRM ale noastre la nivel de leader de piață pentru relații profitabile cu clienții. În special societăților orientate spre client le acordăm distincția Customer Excellence Award .

Ofertant CRM de succes: Vedere de ansamblu distincții

CAS Software AG conferă un înalt graf de profesionalism și procesele continue de îmbunătățire. Acest fapt este dovedit prin dubla distincție drept „Innovator des Jahres“ (inovator al anului) la Concursul inovațiilor TOP 100. În special suntem mândri ca producători CRM însă de succesul clienților noștri. Deja de nouă ori au primit clienții noștri distincția CRM Best Practice Award - o distincție prin care revista de specialitate acquisa și târgul de specialitate CRM-expo selectează anual cel mai bine planificat și de succes proiect CRM. Această apreciere reprezintă cel mai frumos compliment pentru noi ca ofertant CRM (Vedere de ansamblu distincții găsiți aici).