Software CRM pentru întreprinderi
producătoare

Provocarea în cazul întreprinderilor de producţie este de a reacţiona rapid la evoluţia pieţelor şi de a menţine simultan costurile sub observaţie. Pentru a rămâne competitivi, nu este suficientă instalarea de utilaje moderne. Decisivă este loializarea competentă a clienţilor, de la procesul de achiziţie până la service-ul post-vânzare.

Aşteptările dumneavoastră de la un software CRM

  • Informaţiile privind economia materiilor prime, contabilitate şi producţie se gestionează unitar.
  • Calitate superioară a service-ului pentru satisfacţie îndelungată a clienţilor.
  • Obţinerea unor avantaje de costuri prin economia de timp.

Beneficiile dumneavoastră cu CRM

Atunci când produsele sunt comparabile, calitatea service-ului este decisivă asupra satisfacţiei clienţilor. Cu CRM creaţi o bază uniformă de cunoştinţe. Angajaţii dispun imediat de acces la informaţii despre clienţi cât şi despre produse şi pot răspunde competent în timpul unei convorbiri telefonice.

Un software CRM interconectează angajaţii, departamentele şi sucursalele. Prin intermediul unor interconectări la alte soluţii de software, cum ar fi de ex. la economia materiilor prime sau contabilitate, este garantat un flux de informaţii continuu.

Economisiţi zilnic mult timp la căutarea de documente, programări libere sau adrese. De asemenea, sistemul CRM este interconectat "invizibil" cu serviciul extern. Informaţiile, care înainte erau căutate din surse diferite, sunt acum reunite într-un singur loc. Această economie de timp generează avantaje considerabile de costuri.

CAS genesisWorld răspunde în mod cuprinzător cerinţelor speciale ale sectorului dumneavoastră. Soluţia flexibilă de CRM oferă un management al clienţilor şi al informaţiei adresat întregii întreprinderi.

Aflaţi mai multe despre CAS genesisWorld

Consultanţă personală privind produsul

Permiteţi-ne să vă sfătuim personal în funcţie de cerinţele dumneavoastră speciale. Angajaţii noştri vă stau la dispoziţie zilnic, în intervalul orar 8 - 18. Ne puteţi contacta telefonic la +49 721 9638-188 sau prin intermediul formularului de contact. Răspundem cu plăcere solicitării dumneavoastră!