CRM în construcţia de maşini şi instalaţii

Construcţia germană de maşini şi instalaţii este în mod tradiţional foarte puternică. Dar şi furnizorii din ţările cu costuri scăzute pătrund pe piaţă iar întreprinderile concurente încearcă, de asemenea, să îşi sporească exporturile. În lupta pentru sectoare de piaţă, satisfacţia clienţilor este un factor de succes strategic.

Aşteptările dumneavoastră de la un software CRM

  • Crearea unor configuraţii complexe de procese şi optimizarea acestora.
  • Păstrarea competitivităţii reducând simultan costurile.
  • Colaborare încrucişată între departamente şi locaţii.

Beneficiile dumneavoastră cu CRM

Elementele esenţiale pentru o competitivitate sănătoasă sunt o calitate superioară a produselor, o eficienţă sporită şi reducerea costurilor. O ajustare optimă este asigurată de un software CRM. Constructorii de maşinii şi instalaţii sunt asistaţi pentru loializarea clienţilor şi realizarea ofertelor.

Un sistem CRM ajută la configurarea peisajului complex al proceselor din construcţia de maşini şi instalaţii astfel încât să îndeplinească cerinţele individuale ale clienţilor. Premisa o constituie o bază de date centrală, care să cuprindă toate informaţiile privind clienţii şi maşinile acestora.

CRM interconectează vânzările, marketing-ul şi service-ul. Fluxul consistent de informaţii care depăşeşte graniţele naţionale asigură un service excelent. Interfeţe între sisteme de CRM, ERP cât şi PPS asigură faptul că toate datele sunt disponibile în mod centralizat.

CAS genesisWorld răspunde în mod cuprinzător cerinţelor speciale ale sectorului dumneavoastră. Soluţia flexibilă de CRM oferă un management al clienţilor şi al informaţiei adresat întregii întreprinderi.

Aflaţi mai multe despre CAS genesisWorld

Consultanţă personală privind produsul

Permiteţi-ne să vă sfătuim personal în funcţie de cerinţele dumneavoastră speciale. Angajaţii noştri vă stau la dispoziţie zilnic, în intervalul orar 8 - 18. Ne puteţi contacta telefonic la +49 721 9638-188 sau prin intermediul formularului de contact. Răspundem cu plăcere solicitării dumneavoastră!